بسم الله الرحمن الرحیم

?کدو حلوایی ۱ کیلو

?عسل ۲قاشق غذاخوری

?هل سبز ساییده ۱ مثقال

?گلاب ۴ قاشق غذاخوری

?زعفران به میزان لازم

?خلال بادام یاپسته وپودر نارگیل روی هم ۴ قاشق غذاخوری

#طرز_تهیه

?کدوحلوایی را به قطعات مناسب تقسیم وبخارپز کنید.سپس زعفران را باگلاب مخلوط وبه همراه عسل وهل ساییده و۲ قاشق ازمخلوط پسته یا بادام وپودر نارگیل به کدوحلوایی بخارپز شده اضافه کرده وکاملا مخلوط کنید تایکنواخت شود.ظرف را تکان دهید تا سطح مواد صاف شود.سپس دو قاشق غذاخوری ازمخلوط خلال پسته یا بادام و پودر نارگیل را روی دسربریزید وآن را برای چند ساعت دریخچال نگهدارید تاخودش رابگیرد.

?#خواص

?مفید برای بیماریهای مفصلی وچشمی

?مفید برای افزایش عقل وهوش

#نکته: بهتر است بعداز آن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مرغوب خورده شود.

http://sapp.ir/t_nabavi

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت



[سه شنبه 1396-11-24] [ 12:38:00 ب.ظ ]